vegetables

Zelenjava je najbolj zdrave hrane, spodbujajo zdravje

Pravica zelenjave

Poletna solata recepti

Recepti peteršilj solata

Kaj počitnice brez solate? Kaj je solata? Recepti solata Summer s fotografijami pokaži nam pravi multi-mojstrovine. Toda na začetku - jed drobno sesekljane zelenicah - vsaj, to so recepti za solate so poznali stari Rimljani.

Enostavno in preprosto solato čebulo in peteršilj polnjenja s soljo, medom, poper in olivno olje. Samo v 17. stoletju solate pridejo v Evropi, zlasti - v Francijo, ki je štela za svojo domovino, saj je recepti solata poletje se dopolnjujejo z veliko zelenjave in začimb.

Sprva je bilo paprike, kumare in zelje, nato pa je postala zelo razširjena v solatah z dodatkom korenovk - krompir, pesa, korenje, so popolnoma v kombinaciji s solato, špinačo in celo ... regrat! Ti polnjenja s kisom, limonin sok, olivno olje, dodal nekaj vina, malo kasneje - majoneze.

Recepti solato česenzmagoslaven pohod po vsem svetu hitro in okusne solate začeli v 19. stoletju, so svoje nacionalne značilnosti. Kaj pa ti veš, na primer, italijanska solate? Verjetno je prva stvar, ki pride na misel - obilo zelenjave, začimb, zelišč in začinjene z morskimi sadeži.

Mimogrede, je zelo priljubljeno sredozemsko solato recepti absolutno nobene zelenjave - so sestavljene iz jastoga, kozice, hobotnice, inčuni, z dodatkom ocvrte čebule, poper, včasih - testenine. Strinjam se, ti recepti solata poletje s slikami ne more povzročiti željo, da jih preizkusijo. V nasprotju z elegantno italijansko, nemško hrano je tradicionalno groba.

Praviloma vključujejo različne mesa v kombinaciji s krompirjem, kisle kumare in česen. To je nemogoče, da ne, da se spomni rusko kuhinjo. To je v Rusiji je bilo prvotno brezmesne solate, so domače kumarice dodano - kumare, marinirana gobe, kisle zelje. Naša država je postala novi dom in polnjenje - krema, ki je pozneje postala zelo razširjena.

So danes, kuhanje in solate neločljivo povezana. Jed, za katere ni nujno, da se ogreje, kar se je hitro, vendar je lahko krepko gostov krmo, ki lahko istočasno se strani prilogo k mesu ali ribah - resnično sanjski gospodinje strinjajo. Še posebej danes, ko so recepti za solate šli daleč preko tradicionalnih sovjetski "Olivier", "Metropolitan" in "Sled pod krzno plašč" (čeprav so tudi zelo okusno, kajne?).

Recepti krompirjevo solatoNovo recepti solate se nenehno pojavljajo - na prvem mestu, saj v tem jed, lahko kombinirate različne izdelke. Še več, isti recept, vendar z različnimi jutranje, lahko imajo povsem drugačen in edinstven okus. Z meso in mesni izdelki, ribe in morski sadeži, z zelenjavo in gobe, riž in testenine - solate z veliko fotografij, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Kot, vendar pa, in smernice za njihovo pripravo.

Ali ste vedeli, da je sol jed je treba tik pred serviranjem? Da obstaja veliko različnih nadevov, ki so dokaj enostavno narediti doma? Ali pa, na primer, kako narediti zanimivo dekoracijo solato na vaš rojstni dan? Večina solate so najbolj - za vas v tem razdelku.

Pripravite in uživajte! Podatki iz mesta www.pokushay.ru

česen, peteršilj, čebula, krompir in zelenice